V.A.L.K. – Videók, amiket látni kell!

Előfordult már veled is, hogy órákat ültél a géped előtt, videókat néztél akár a YouTube-on, akár más videómegosztó oldalon keresztül, és az volt az érzésed, hogy mennyire sok olyat nézel meg, ami csak az idődet rabolja? Rossz minőségű, unalmas videókat!

Kb 72 órányi videóanyag kerül feltöltésre a Youtube-on !percenként! Olyan 6400 évedbe kerülne, hogy megnézd azt a több millió feltöltést.
Szóval sok szerencsét, hogy találj olyat, olyanokat köztük akár az ebédszünetben, akár a villamoson, buszon 20 percet utazva, amiket tényleg érdemes is megnézni.

V.A.L.K. célja

Vagyis a mi célunk (csak ezt a hihetetlenül találó nevet adtuk az oldalnak), hogy összegyűjtsük tényleg a legjobb videókat. Kép- és hangminőségre épp úgy, mint tartalomra.

És ezt hogyan csináljuk?

A lehető legkifinomultabb keresési algoritmust és módszert alkalmazzuk, vagyis leülünk a gép mellé és manuálisan megkeressük, majd megnézzük őket és kiválasztjuk a legjobbakat.
(Ez mondjuk szubjektív…. akkor azokat, amik nekünk legjobban tetszenek.)

Azokat a videókat, amelyeket mi ugyan elég jónak találunk, de az oldal használóinak nem tetszenek, azokat törölni fogjuk idővel. Így próbáljuk tényleg a legjobbakat megtartani.

A kevesebb és az egyszerűbb sokszor jobb és több! Mi ezt gondoljuk!

Amint azt lehet látni, az oldalt nem színeztük túl, nem tettünk bele millió villogó reklámot, minden fontosabb funkció egyértelmű helyre került, mondhatni karnyújtásnyira van. Kizárólag az egyszerűségre és a valódi cél megvalósítására fókuszáltunk, azaz arra, hogy a lehető legnagyobb méretben élvezhessék a látogatók a jobbnál jobb videókat, a lehető legjobb minőségben. És arra, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsuk. Reméljük, hogy sikerült.

Szóval miért is jó a V.A.L.K.?

Azért mert ha csak 10 perc szabadidőd van és szeretnél egy jó videót jó megnézni, akkor azt itt meg fogod találni, akár telefonról, akár tabletről, akár PC-ről böngészed oldalt!

cropped-valk.pnga Nekünkszól Portál oldala